|
Creşterea eficienţei culturii grâului prin
identificarea, crearea şi promovarea de soiuri superioare ca productivitate, stabilitate şi
adaptabilitate la schimbările climatice, cu calitate corespunzătoare cerinţelor diverse ale
sectorului de prelucrare din cadrul industriei alimentare |
|
Creşterea eficienţei culturii grâului prin
identificarea, crearea şi promovarea de soiuri superioare ca productivitate, stabilitate şi
adaptabilitate la schimbările climatice, cu calitate corespunzătoare cerinţelor diverse ale
sectorului de prelucrare din cadrul industriei alimentare - Faza a II-a / 2016 |
|
Creşterea eficienţei culturii grâului prin
identificarea, crearea şi promovarea de soiuri superioare ca productivitate, stabilitate şi
adaptabilitate la schimbările climatice, cu calitate corespunzătoare cerinţelor diverse ale
sectorului de prelucrare din cadrul industriei alimentare - Faza a III-a / 2017 |
|
Creşterea eficienţei culturii grâului prin
identificarea, crearea şi promovarea de soiuri superioare ca productivitate, stabilitate şi
adaptabilitate la schimbările climatice, cu calitate corespunzătoare cerinţelor diverse ale
sectorului de prelucrare din cadrul industriei alimentare - Faza a IV-a / 2018 |
|
Creşterea eficienţei culturii grâului prin
identificarea, crearea şi promovarea de soiuri superioare ca productivitate, stabilitate şi
adaptabilitate la schimbările climatice, cu calitate corespunzătoare cerinţelor diverse ale
sectorului de prelucrare din cadrul industriei alimentare - Prezentarea finală |
|
Crearea de hibrizi de porumb cu potenţial productiv ridicat, toleranţi la secetă şi arşiţă, rezistenţi la boli şi dăunatori, cu însuşiri agronomice favorabile, capabili să valorifice eficient substanţele nutritive din sol |
|
Crearea de hibrizi de floarea soarelui cu
rezistență îmbunătățită la secetă şi temperaturi
extreme |
|
Utilizarea metodelor biotehnologice pentru creşterea
variabilităţii genetice a materialului de ameliorare și
accelerarea progresului genetic în privinţa nivelului şi
stabilităţii recoltelor la principalele culturi agricole, în
contextul schimbărilor climatice |
|
Utilizarea metodelor biotehnologice pentru creşterea
variabilităţii genetice a materialului de ameliorare și
accelerarea progresului genetic în privinţa nivelului şi
stabilităţii recoltelor la principalele culturi agricole, în
contextul schimbărilor climatice - Etapa a II-a / 2016 |
|
Utilizarea metodelor biotehnologice pentru creşterea
variabilităţii genetice a materialului de ameliorare și
accelerarea progresului genetic în privinţa nivelului şi
stabilităţii recoltelor la principalele culturi agricole, în
contextul schimbărilor climatice - Etapa a III-a / 2017 |
|
Utilizarea metodelor biotehnologice pentru creşterea
variabilităţii genetice a materialului de ameliorare și
accelerarea progresului genetic în privinţa nivelului şi
stabilităţii recoltelor la principalele culturi agricole, în
contextul schimbărilor climatice - Etapa a IV-a / 2018 |
|
Utilizarea metodelor biotehnologice pentru creşterea
variabilităţii genetice a materialului de ameliorare și
accelerarea progresului genetic în privinţa nivelului şi
stabilităţii recoltelor la principalele culturi agricole, în
contextul schimbărilor climatice - Prezentare finală
Use of biotechnological methods to increase breeding
material genetic variability and accelerate genetic
progress in crop yields and stability in major crops under
climate changes - Final prezentation |
|
Maximizarea producţiilor de proteină vegetală şi creşterea contribuţiei fixării azotului
atmosferic la optimizarea rotaţiilor, prin crearea de soiuri de leguminoase pentru boabe şi furajere mai
productive, cu toleranţă îmbunătăţită la stres termic şi hidric şi la boli, pretabile la recoltarea
mecanizată şi cu însuşiri calitative superioare pentru diverse utilizări - Faza I / 2015 |
|
Maximizarea producţiilor de proteină vegetală şi creşterea contribuţiei fixării azotului
atmosferic la optimizarea rotaţiilor, prin crearea de soiuri de leguminoase pentru boabe şi furajere mai
productive, cu toleranţă îmbunătăţită la stres termic şi hidric şi la boli, pretabile la recoltarea
mecanizată şi cu însuşiri calitative superioare pentru diverse utilizări - Faza II / 2016
|
|
Maximizarea producţiilor de proteină vegetală şi creşterea contribuţiei fixării azotului
atmosferic la optimizarea rotaţiilor, prin crearea de soiuri de leguminoase pentru boabe şi furajere mai
productive, cu toleranţă îmbunătăţită la stres termic şi hidric şi la boli, pretabile la recoltarea
mecanizată şi cu însuşiri calitative superioare pentru diverse utilizări - Faza III / 2017
|
|
Maximizarea producţiilor de proteină vegetală şi creşterea contribuţiei fixării azotului
atmosferic la optimizarea rotaţiilor, prin crearea de soiuri de leguminoase pentru boabe şi furajere mai
productive, cu toleranţă îmbunătăţită la stres termic şi hidric şi la boli, pretabile la recoltarea
mecanizată şi cu însuşiri calitative superioare pentru diverse utilizări - Faza IV / 2018
|
|
Maximizarea producţiilor de proteină vegetală şi creşterea contribuţiei fixării azotului
atmosferic la optimizarea rotaţiilor, prin crearea de soiuri de leguminoase pentru boabe şi furajere mai
productive, cu toleranţă îmbunătăţită la stres termic şi hidric şi la boli, pretabile la recoltarea
mecanizată şi cu însuşiri calitative superioare pentru diverse utilizări - Prezentarea finală
Maximizing plant protein yields and increasing
contribution of atmospheric nitrogen fixation
optimization of rotations by creating legumes
more productive grains and fodder, with improved
heat and water stress tolerance and disease, suitable
for mechanized harvesting and superior qualities
various usesr - Final prezentation |
|
Îmbunătățirea practicilor de management al
culturilor de câmp şi al cultivarelor destinate agriculturii ecologice” |
|
|